Wednesday, May 15, 2013

What I've learned today


Mi-am propus sa imi notez cateva din lectiile invatate in zilele acestea pentru a le reciti apoi pana imi intra bine in cap:

- Voia lui Dumnezeu nu e intotdeauna si dorinta Lui. Desi El doreste sa fim intr-un fel sau sa facem anumite lucruri, ne da libertatea de a alege si ne ajuta in dorintele noastre. In toate e voia Lui, caci daca nu vrea Domnul, nici un fir de nisip nu se misca, insa asa cum un parinte iubitor ii da libertate copilului sau din dragoste, la fel si El, ca un tata bun ce este, ne da libertatea de a alege. Trebuie sa intelegem ca noi suntem atat de mici in univers si ca voia noastra trebuie supusa vointei Lui pt ca El a facut totul, inclusiv pe noi si El stie mersul lucrurilor. Si mai trebuie sa intelegem in acelasi timp ca El ne iubeste atat de mult cat mintea noastra nu poate sa priceapa. Frumos s-a spus ca dragostea lui Dumnezeu pentru oameni e atat de mare incat dragostea celui mai mare dintre sfinti pentru Dumnezeu nu o poate egala. Daca ne gandim la El si Il simtim ca pe un Tata iubitor, atunci vom intelege mai mult.
(11 Mai 2013)

- Nu judeca pe nimeni niciodata (aparentele inseala! si inca cum!!!). Nu o face pt ca nu stii ce a facut un om, ce a trait el si ce stie. Nu stii ce idealuri are si ce cai a ales sa si le implineasca. 
(12 Mai 2013)


Respecta si pretuieste painea pe care o ai pentru ca este trupul Domnului.
Nu-ti fie teama sa zbori! De oriunde si oriunde. Cand simti ca locul tau nu mai e intr-un anume loc, intinde-ti aripile si zboara. Zboara intr-un loc unde aripile iti cresc.
Ai incredere! Atat.
 (17 Iunie 2013)



No comments:

Post a Comment