Sunday, July 19, 2015

Milord


Mi s-a intamplat... sa iubesc atat de mult un om in copilarie incat sa nu vorbesc deloc despre asta de teama sa nu ma fac de ras. Pe vremea aceea, in locul acela, cei din jur in general obisnuiau sa rada de tine cand spuneai ca esti indragostit! Am vorbit doar cu mine, am scris tone si atat. Eram atat de sigura ca el nu ma vede incat nu am dat nici o sansa gandului ca as putea trai o viata alaturi de el. Am renuntat la lupta si apoi am invatat sa traiesc fara iubire pentru ca am crezut atunci ca doar el mi-ar putea oferi asa ceva. Au urmat cateva relatii banale, dezamagitoare.
Apoi am plecat departe de casa, am lasat totul in urma si mi-am facut o viata buna pe pamant aducand in jurul meu multi oameni frumosi. Am adunat cat de multa frumusete am putut din tot ce am intalnit si din tot ce am vietuit. Acum incerc sa inteleg cum e cu viata din cer. Intre cele doua vieti ale mele l-am reintalnit pe "milord" si fiecare dintre noi e altcineva.

Shine on you crtazy diamond!

https://www.youtube.com/watch?v=Gb1gPWmfMHg

Milord: https://www.youtube.com/watch?v=vwe3CzWZ4Bg

De mult imi doresc un lucru: ca de ziua mea sa ma trezesc in Paris si sa iau micul dejun specific frantuzesc intr-un loc dragut. Atat. Dar va veni si ziua aceea :).

https://www.youtube.com/watch?v=unCVi4hYRlY

No comments:

Post a Comment