Tuesday, March 25, 2014

Buna Vestire

Cred ca sansa noastra sa ne schimbam in bine e sa dam un pas inapoi in situatiile grele si foarte grele si sa lasam schimbarea sa se-ntample. Ne dam noi la o parte si o lasam pe ea sa intre. Pe ea, pe situatie adica. Sa acceptam greul dublu si sa nu amanam nici o secunda pasii schimbarii pentru o zi cand ne va fi mai bine. Aici e o capcana pentru ca atunci cand nu mai avem nici un stres nu mai avem nici chef de schimbare.
Cand constatam ca ceva nu e ok cu noi, realizam noi oare ca daca nu facem schimbarea imediat incepem sa ne obisnuim cu situatia si vom deveni tot mai dependenti de acel ceva care nu ne place tot amanand momentul? Cred ca nu realizam si nici nu prea ne gandim la acest lucru. Si atunci cand ne vom opri? Speram noi ca intr-o zi cu siguranta se va intampla ceva care sa ne determine, dar asteptarea aceasta poate dura o viata sau poate ceea ce ne va determina va fi o boala sau ceva foarte greu de rezolvat ori poate ireversibil.

Astazi e Bunavestire. E primavara. Ploua. Ce motive avem sa nu primim vestea buna a faptului ca ne putem schimba? Ce motive avem sa nu ne reinnoim si noi ca fiinte si sa nu ne bucuram de belsugul din vietile noastre?

Laurentiu Cazan - Sunetul ploii: https://www.youtube.com/watch?v=BiIUx1MO8sQ


No comments:

Post a Comment